сряда, 23 декември 2015 г.

Втори сезон на "Уейуърд Пайнс" през 2016

Новината, че сериалът ще продължи във втори сезон, зарадва предколедно феновете на "Уейъуърд Пайнс". Това бе оповестено от телевизия Фокс. 


Нови 10 епизода от поредицата се очакват през лятото на 2016 г., съобщиха от Variety. 
За съжаление, все още не е ясно кои ще са участващите актьори. Както знаем, краят на първи сезон бе белязан от смъртта на доста герои.

Едно е сигурно - досегашният режисьор няма да продължи да се занимава с продукцията. Тя е в ръцете на М. Найт Шаямалан. Той е известен като режисьор на "Шесто чувство", "Селото" и "Неуязвимият". Шаямалан ще работи рамо до рамо с продуцентите Доналд Де Лайн, Ашуйн Рахан и Марк Фридман.

Към екипа ще се присъедини и авторът на поредицата - Блек Крауч.

 Дейвид Мадън, президент във Fox Broadcasting Company, споделя, че не е очаквал такъв грандиозен успех на сериала. Бяхме напълно зашеметени, както от мистериозния и изненадващ свят, създаден от Найт и екипа му, така и от увлекателната, изпълнена с обрати история. Именно тя държеше зрителите в напрежение от ден първи.


Вторият сезон обещава да издигне съспенса, визията и драмата на още по-високо ниво. Нямаме търпение да продължим пътуването догодина.“

Да си припомним историята.
Сериалът е базиран на трилогията на Блек Крауч. В нея се разказва за мистериозно градче, което е същински рай. 
Итън е детектив и случайно попада на надписа на градчето, точно преди колата му да бъде блъсната. След това се събужда в болница и абсурдът започва. Нищо не е такова, каквото изглежда в Уейуърд Пайнс.

Ето и видеото от първия сезон.


Все още няма видео за това какво да очакваме във втори сезон.




Няма коментари:

Публикуване на коментар