понеделник, 14 декември 2015 г.

Ловци на сенки на екрана от 12 януари 2016

Феновете на фентъзито могат да притаят дъх и да почакат още малко. 
Официалната премиера на сериала "Ловци на сенки" е ясна - 12 януари 2016г. вторник по ABC family, а часът е 20:00 ч.

Почитателите на сагата за нефилимите могат да получат повече информация за предстоящата поредица във фейсбук страницата - https://www.facebook.com/ShadowhuntersSeries/timeline,
както и на официалната страница на продукцията на сайта на ABC - http://www.shadowhunterstv.com/
Там има изключително интересни кадри от последните снимки на епизодите, както и интервюта с повечето актьори.
В главните роли са Катерин Макнамара (Клари Фрей) и Доминик Шеруъд в ролята на любимия Джейс. Силно се надяваме този път да бъде пресъздадена по-голяма част от прекрасната поредица на екрана. В екранизацията не се получи достатъчно добре и повечето фенове бяха разочаровани. Предвид това, че продукцията ще бъде в серии, дано този път има повече детайли от живота на ловците на сенки. Нека си припомни и част от сюжета за тези, които не са чели книгите и не са гледали филмът, но все пак продукцията би ги заинтригувала.


Сюжет

Клари Фрей е обикновена тинейджърка, която живее в Бруклин, Ню Йорк, заедно с майка си. Скучният и малко меланхоличен живот се променя, когато заедно с най-добрия и приятел Саймън решават да влязат в непознат нощен клуб - "Пандемониум". Там Клари се среща с ловците на сенки Джейс, Алекс и Изабел. Тази случайна среща променя изцяло нейния живот. Ловците на сенки са полухора, полуангели, които защитават човечество от злото от хилядолетия. 

Интересни и изпълнени с адреналин случки предстоят на групата. Поредицата "Реликвите на смъртните" от Касандра Клеър печели безкраен читателски интерес в целия свят. Ако все още не сте се запознали, имате още време преди да стартира сериалът. 

Ето тук може да видите видеото към сериала.


Приятно гледане и четене!

Няма коментари:

Публикуване на коментар