понеделник, 12 октомври 2015 г.

Най-романтичните филми

Всяка дама обича да гледа романтични филми. Тук ще ви предложим няколко от най-романтичните филми за всички времена.





    • Тетрадката (The Notebook)
      Безспорно един от най-любимите филми на всички поколения. Историята е затрогваща. Ноа и Али се срещат като ученици. Тя е от богато семейство, а той е бедно момче. Въпреки всички различия, между тях, любовта им е силна. За съжаление обаче времето, в което живеят, не позволява да бъдат превъзмогнати класовите им различия. Въпреки всичко, филмът изненадва с безкрайно много обрати. Сниман е по едноименния роман на Никълъс Спаркс. Градски дами горещо ви го препоръчва. Но се подсигурете със салфетки и носни кърпички. Ще ви трябват.
    • С дъх на канела(Dear John)
      Отново по книга на Спарк, С дъх на канела е романтична история за Джон и Саманта. Той е военен, а тя доброволка в родното му градче. Любовта между тях пламва неочаквано, но  дали ще продължи? Всичко е в ръцете на съдбата.
    • Най-дългото пътуване (The longest ride)
      Най-дългото пътуване разказва две любовни истории.Във филма са разказани четири различни съдби, които обчаче имат много общо помежду си. Всичко започва с писма на една отминала любов, за да събудят една нова любов между двама млади. Младата художничка София е изправена пред тежък избор. Дали да следва сърцето си и да остане с Люк, или да отиде в големия град, да следва мечтата си. София ще разбере, че от изборът, които ще направи, зависи цялото и щастие за в бъдеще. И не само нейното.
    • Сватбен сезон(Sweet Home Alabama)
      Историята е забавна, интересна и доста комична. Мелани Кармайкъл е изгряващ дизайнер в Ню Йорк. Ще се омъжва за мъжа на мечтите си. Само че, тя вече е омъжена. Налага и се да се върне в родния дом в Алабама, за да уреди някои сметки от миналото. Но какво ще срещне там? Какво и предстои, докато се опитва да прикрие миналото си? Сватбен сезон е интересна и трогателна любовна история за истинските ценности и за любовта като градивна сила. Гледайте го.

    •  Любов наистина (Love actually)
      Градски дами
      обича този филм, защото неговото послание е, че любовта е навсякъде около нас. Стига да имаме желание да я съзрем. Във филма са разказани няколко истории на различни хора. Общотомежду тях е, че накрая всички откриват любовта.

      Надяваме се, че сме ви били полезни. Може да гледате някои от нашите предложения заедно с любимия човек.


Няма коментари:

Публикуване на коментар